duminică, 27 mai 2012

Scari interioare Bucuresti


Executam scari interioare din lemn in Bucuresti si imprejurimi. Oferim o gama variata de modele si nuante.
Avem specialisti cu o vasta experienta in executia si montajul scarilor interioare. Suntem orientati spre client, suntem rigurosi si concentrati pentru satisfacerea acestuia. Fiecare proiect este executat  in cadrul firmei, nu depindem de subcontractori sau muncitori temporari si oferim garantia unei produs de calitate. Oferim o gama variata de scari interioare si balustrade din lemn, iconostase pentru biserici, mobila si usi din lemn masiv de brad, fag si stejar.
Gama de scari interioare din lemn cuprinde modele variate de trepte, contratrepte, balustri de capat, balustri intermediari si mana curenta din care puteti selecta componentele dorite pentru modelul de scara ales potrivit dorintelor dumneavostra.
Lemnul este alegerea perfecta ce ofera locuintei un plus de eleganta si confort. Scarile interioare sunt executate numai din lemn uscat in prealabil si adus la umiditatea optima de prelucrare, pentru o fiabilitate foarte mare. Scarile noastre se remarca prin acuratetea detaliilor de finisare, promptitudinea livrarilor precum si preturile avantajoase. Oferim o mare varietate de  modele, culori, marimi si  esente de lemn astfel incat scara interioara sa se integreze cu celelalte materiale din lemn din locuinta ta.
Asiguram: consultanta de specialitate, masuratori de precizie, proiectare, transport si montaj in Bucuresti si judetele limitrofe. Daca doriti sa discutati un proiect suntem bucurosi de vizita fara nici o obligatie.
Va multumim si va asteptam!

Niciun comentariu: